Team København og Amager SK delte point i Svanemøllehallen

Endnu en søndag i svanemøllehallen på Østerbro, stod på programmet, da Team København tog imod endnu et hold fra "djævleøen" (Amager SK). Begge hold var mødt talstærkt op, og da det kun var Jesper L. og Søren der manglede, til dagens kamp, stillede Team København  med 13 mand (inkl. Lennert som udskiftnings/holdleder). Yderligere var der flere tilskuere (koner mm.) som var kommet ud for at se på, og der blev heppet og jublet, når østerbroholdet nettede. Så der var trængsel på "den lille bane" i dag.

Begge hold lagde ud i et højt tempo, men det var Team København der kom bedst fra start, da Michael W. efter kort tid hamrede bolden i kassen til 1-0. Dog fulgtes holdene god ad i første halvleg, og efter 7 min. spil var stillingen 3-3. Claus Ø havde flere gode redninger i første halvleg, som gjorde de første 20 min. meget lige, og østerbroholdet kunne gå til pause med en føring på 8-7.

Stillingenskrigen fortsatte i 2. halvleg, men østerbroholdet kom lidt efter (planmæssigt??) foran med 2-3 pinde, og havde ved stillingen 11-9 flere muligheder for at lukke kampen. Men i stedet gik der total "Rodeo" i den (med mislykkede afleveringer/kontraangreb og upræcise afslutninger). Efter 12 min. spil i 2. halvleg skiftede Team København forkert ud, hvilket medførte en 2 min. udvisning (som dog endte 1-1). Den unødvendige udvisning lukkede Amager SK ind i kampen igen, og efter 18.30 min., i anden halvleg, bragte udeholdet sig foran, første gang i kampen. Team København svarede dog igen, og med flere 100 % redninger fra Jan Rud i målet var de sidste 7. min af kampen en sand gyser. Med 30 sek. igen erobrede Team København bolden ved stillingen 14-14, og havde dermed mulighed for at sikre sig den tredje sejr på stribe. Det efterfølgende angreb løb desværre ud i sandet, og østerbroholdet fik tilkendt et frikast, hvor Kenneth skød over paraderne og forbi mål. 14-14 blev resultatet af den alt for spændende kamp.

Sæsonens første pointtab er altså en realitet. Men topholdet i mesterrækken hedder stadig Team København med 5 point efter 3 kampe. Og det må siges at være noget af en pointhøst, set i forhold til sidste sæson hvor det blot blev til 6 point efter 14 kampe. Turen går næste søndag til Nørrebrohallen, hvor modstanderen hedder IF44/Stefan. Og på trods af eventuelle målmandsproblemer til denne kamp, er en sejr trods alt et mål.