Amager SK "rullet ud" Peder Lykke Skolehal

Dagens kamp mod Amager SK havde været gennem flere flytninger, end normalt. 2 gange var der blevet rykket rundt på matchen. Men torsdag aften mødte de 11 udvalgte (Claus Ø, Jan Rud, Børge, Richard, Erik L., Jesper J., Kenneth, Erik J., Claus A., Michael W, Jan René samt holdleder Lennert) op i Peder Lykke Skolehal. Og stemningen i truppen var her til aften rigtig god (på trods af kampen skulle spilles kl. 20:30, for mange et grumt tidspunkt taget spillestedet i betragtning), mens man talte om endnu 2 point mod det noget svingende Amagerhold. Kunne holdet slå Amager SK i dag, ville Team København rykke op på en 2. plads i mesterrækken. Så holdet var opsat på sejr i dag.

Begge hold lagde forsigtigt ud, og med Jan Rud i målet, som diskede op med rigtig mange gode redninger, og 3 hurtige mål fra "fløjrakettens" (Erik L.) side, i starten af kampen, fulgtes de 2 hold godt. Desværre blev der lukket (en anelse for meget) op for de verbale gloser i kampen i Peder Lykke Skolehal. Det resulterede også i en del 2. min. udvisninger til begge hold, og dommeren var også (ligesom mange af spillerne) oppe i det røde felt. Det resulterede i alt for mange spilafbrydelser, og der kom en lidt ubehagelig stemning på banen. Men dommeren (der set udefra måske havde det en anelse svært) var også med til at hidse spillerne op. Især "varylerne" fra Amager, kom "helt op at ringe" i 2. halvleg. Men kampens første 20 min. var utrolig lige, og Michael W. kunne i sidste sekund score til stillingen 8-7 i Team København favør.

Om det var Lennerts "opsang" i pausen vides ikke. Men det var et helt andet Team København veteranhold, der gik på banen i 2. halvleg. Tempoet blev hvert fald skruet gevaldigt i vejret, og Børge kunne efter 4½ min, i et kæmpe "svæv", score til stillingen 9-7. Herefter gik det stærkt, og østerbroholdet kørte derudaf med bolderobringer, flot forsvarsspil, målrige kontraangreb og sidst men ikke mindst en fænomenal Claus Ø. i målet. Han stod (ligesom kampen mod FIF) en af sæsonens bedste kampe, og "amagerikanerne" kunne ganske enkelt ikke bolden i mål. Han pillede simpelthen ALT hvad de havde af målchancer. Modsat Team København, der bare blev ved og ved med at score. Det resulterede desværre i ubehageligt og meningsløst spil fra Amager SK´s side, der efterhånden var godt frustrerede. Efter 15. min i anden halvleg, var Erik L. i kontraangreb og havde alle muligheder for at score. Men en Amager SK spiller, der åbenlyst var for langsom, gik derimod direkte i ryggen på ham. En forseelse der burde været takseret til direkte rødt kort. Derimod blev der kun straffekast, som Kenneth eksekverede. Claus A. stod for en fin detalje, da han med 3. min igen erobrede bolden, og stille og roligt kunne løbe op og score på den efterhånden noget frustrerede Amager SK målmand. Efter 18 min, i 2. halvleg, måtte Claus Ø. se sig passeret efter et kontraangreb hvor Amager SK (for første og sidste gang, i 2. halvleg) scorede. Han ærgrede sig også en hel del. Det kunne jo have været rigtig flot, at have holdt buret rent, mod et tamt Amager SK hold. Så Team København vandt 2. halvleg med 10-1, mens kampen endte 18-8.

Det må siges at være det rigtige hold der vandt i dag. Og når man spiller så hensynsløst som Amager SK gjorde, så fortjener man heller ikke noget som helst. Holdet frister da også en tilværelse som næstsidst med kun 6 point. Nederst ligger IF Stadion, med 0 point og en målscore på -62.

Team København derimod, rykkede med sejren over Amager SK op på en 2. plads i tabellen, da IF44/Stefan i weekenden tabte med hele 18-9 til suveræne FIF. Og allerede på søndag kan østerbroholdet tage yderligere afstand til IF44/Stefan, når de 2 hold mødes i Ryparkhallen. Og det burde kunne lade sig gøre, når man ser tilbage på de 2 holds sidste møde i Nørrebrohallen. En frygtelig kamp, hvor dommeren, i virkeligheden, vidste sig at være svømmetræner!

Så der er lagt op til et brag af en kamp, når Nørrebroholdet gæster Ryparkhallen på søndag kl. 12:00.

Kampen i tal

Amager SK - Old Boys Veteran: 8-18 (7-8)

Målscorere: Erik Larsen 5, Michael Westergren 4, Kenneth Christiansen 4 (heraf 2 på straffe), Børge Hansen 3,