Sæsonpremiere i Hellerup

Det var med en smule god uro i kroppen, at vi skulle starte sæsonen op mod HIK i Kildeskovshallen. Traditionelt har de vundet over os en del gange, så selv om man med alderen tager tingene mere afslappet, så var det alligevel rart at se gutterne i forhallen, da man ankom.

Vi  havde Lennert med os som udskiftningsleder, og da mange af de andre rødder ligeledes var mødt op, var vi faktisk 11 tilstede!

HIK lagde hårdt ud, men vores forsvar stod godt. Alligevel måtte vi konstatere, at vi var bagud 2-0 i starten af kampen. Claus Ø stod en fantastisk kamp - hele kampen igennem - så selv om vi solgte ham lidt en gang imellem, så nappede han meget af det.
Og efter en god holdindsats, hvor ALLE virkelig var indstillet på et give sig, lykkedes det os faktisk at holde 6-6 ved 1.halvlegs afslutning. Kampen bølgede frem og tilbage, og vi havde også overtaget undervejs. Vi snakkede om i pausen, at reelt havde de kun 3 mand, der var en trussel. To ude bagved og så venstre kant. Selv om de lykkedes med bondefinten et par gange, så synes jeg alligevel ikke, at det var katastrofalt.

Som 2.halvleg skred frem, fik vi mere og mere greb om kampen og holdet spillede virkeligt disciplineret. Således lykkedes det os faktisk at holde dem nede på at score kun 6 mål i 2.halvleg også - og da vi selv scorede 9 mål; ja, så vandt vi 15-12.

Mest navne: selv om hele holdet gav sig og vi skiftede godt ud, når vi var trætte, så vil jeg alligevel nævne Claus Ø. Undervejs i en kritisk fase nappede han et par straffekast samt nogle 100%´ere. Lennert var det også rart at have på bænken. Selv om vi er rimeligt selvstyrende, var det rart at have en koldt hoved siddende på bænken (Om end Erik J. vist nok ikke var helt enig i ALLE betragtningerne *smil*)

Bagefter diskuterede vi bødekassen, og da der på hjemmesiden havde været en afstemning, der klart ville have en bødekasse; var der enighed om, at man ikke skulle have bøde for at gi´ sig i forsvaret og få 2 minutter derfor. Der var i hvert tilfælde enighed om, at 2 minutter for at bruge mund skulle udløse bøde til fælleskassen.

Michael Westergren påtog sig det ansvarsfuldehverv som holdleder - og da han samtidig har været primus motor på efterårets positive tiltag omkring tildeling af først træningstimer og derefter mulighed for at spille til to mål med de dygtige ynglinge; ja så var alle enige om, at det var et KANON valg! Tak for det Michael.

Til sidst skal jeg igen opfordre til, at man ind imellem læser på vores hjemmeside, så man kan følge med i, hvad der rør sig. Henrik er oppe på mærkerne hvad angår opdatering.