HIK besejret, i årets første kamp, i Ryparkhallen

Ryparkhallen lagde underlag til årets første kamp i mesterrækken for veteraner. Og modstanderen hed i dag HIK, som Team København, i oktober måned sidste år, slog 15-12 i Kildeskovshallen. Kravet var, statistisk set, en sejr over Hellerupholdet, som inden dagens kamp havde tabt 4 kampe og vundet 3 i veteranrækken.

Endnu engang var det en "døm selv kamp", og Lennert måtte atter træde til som dommer. Og ligesom sidst gjorde han det rigtig godt. Det er rart at have gode alternativer i baghånden når dommerne svigter, hvilket de har gjort for mange gange i denne sæson.

Jan René var fraværende i dag pga. eksamen, og Søren er stadig ude grundet en knæskade. Jesper J. var udskiftningsleder i dag eftersom Lennert fløjtede kampen. Og han sørgede for det "verbale arbejde" og at udskiftningerne faldt på de rette tidspunkter.

Begge hold lagde forsigtigt ud, og fulgtes godt ad fra kampens start. Der var dog en del mislykkede afleveringer fra østerbroholdets side i starten af kampen, hvilket resulterede i dårlige kontraløb. Om det var julemaden, strabadserne fra nytåret eller nervøsitet vides ikke. Men der gik hvert fald først 10-12 min., inden Team København trak fra og skabte den forventede føring (på 2 mål) og dermed det psykiske overtag. Det blev desværre også til enkelte ærgerlige 2 min. udvisninger i første halvleg. Og for første gang, i denne sæson, fik Claus Ø 2 min, da han "lidt for sent" afleverede bolden til modstanderen i "den gale retning". På trods af det, virkede hjemmeholdet tændte og skarpe, og selvom Team København (enkelte gange) var i undertal formåede HIK ikke at udnytte overtalsspillet. Kenneth var også en sikker skytte på straffekast, og svigtede ikke på noget tidspunkt i de 40 min. Kampens detalje stod Erik J. for, da han med en baghånd, fik spillet Robert fri på stregen der herefter kunne score sikkert. Og selvom, der ikke var mange tilskuere i Ryparken denne søndag, var stor jubel ovenpå Roberts scoring fra stregen. Så da første halvleg var færdigspillet kunne Team København gå til pause med en føring på 11-9.

Fra anden halvlegs start havde man en forventning om at Østerbroholdet nu for alvor ville trække fra og sende HIK hjem til Hellerup med en "snitter". I stedet ramtes Team København endnu engang af en 2. min udvisning, som Hellerupholdet straffede prompte, og i midten af anden halvleg pustede de østerbroholdet i nakken, da de udlignede til stillingen 16-16. Men det kostede kræfter for HIK at komme op på 16-16, og med storspil fra Jan Rud i målet, der på et tidspunkt havde en dobbeltredning af de helt store, knækkede hjemmeholdet HIK og vandt fuldt fortjent kampen med 19-16.

Sejren kunne dog være blevet betydelig større, da en del chancer og kontraangreb ikke blev udnyttet optimalt. Men det er jo også så nemt at være bagklog klog :) Endnu 2 point kom på kontoen i dag, og dermed har østerbroholdet taget afstand til de nærmeste forfølgere på 5. pladsen. Der ligger HIK med 6 point, mens Team København nu har 10 point. IF44/Stefan vandt 15-11 over Tårnby i dag, og dermed er mesterrækken nu ved at knække over fra nr. 4 og nedefter.

Næste kamp er på søndag d. 16/1 kl. 18:20 ude mod Tårnby i Travbanehallen (uha uha for et tidspunkt).

Kampen i tal

Old Boys Veteran - HIK: 19-16 (11-9)

Målscorere: Målscorere: Kenneth Christiansen 8 (heraf 4 på straffe), Michael Westergren 4, Jesper Levy 3, Erik Larsen 2,