Uafgjort på Nørrebro

Søndagens kamp mod IF44/Stefan udspillede sig i Nørrebrohallen, og yderligere var det en "døm selv kamp". Så på forhånd var det åbenlyst, at det ville blive en anderledes kamp, grundet en manglende kvalificeret dommer.

Jan Rud, havde meldt afbud til kampen, og Claus Ø var på vagt, så Kenneth havde trukket i målmandstøjet. Der var desuden en gammel kending tilbage i den gule trøje i form af Michael Nielsen (gl. spiller og tidl. bestyrelsesmedlem i KH/ØHK).

IF44/Stefan startede bedst og kom hurtigt foran 1-0, men Team København svarede hurtigt igen og efter ca. 3. min var stillingen 1-1. Der blev scoret et par hurtige mål på Kenneth i starten af kampen, og Nørrebroholdet kom foran 4-1. Men herefter vågnede østerbroholdet op, og satte sig på kampen. Desværre var Team København for ineffektive, og havde mange muligheder for at afgøre kampen allerede i starten af 1. halvleg. Men med 7-8 oplagte målchancer, der mislykkedes, lykkedes det for IF44/Stefan at holde sig inde i kampen (og det endda, ved at være foran stort set hele 1. halvleg). Efter 7 ½ min. spil i første halvleg, kom sindene i kog på banen i Nørrebrohal 3, da dommeren ifølge nogle spillere havde haft ret dårlige kendelser i starten af kampen. Men folk kom dog ned jorden igen, og efter de første 20 min. var Team København nede med 6-9 til Nørrebroholdet.

I anden halvleg, kom østerbroholdet mere og mere ind i kampen, og mandsopdækkede ved samme lejlighed Nørrebroholdets farligste skytte. Med godt, hurtigt og effektivt angrebsspil lykkedes det Team København (via en del kontraangreb), efter ca. 8 ½ min., at udligne til stillingen 10-10. Herefter var der total stillingskrig, og det blev til mange målløse angreb. Dertil skal det siges, at Kenneth havde rigtig godt fat i modstandernes skud (der resulterede i mange vigtige redninger), hvilket medførte de tidl. nævnte kontraangreb, hvor Erik L. var på plads. Dog burde veteranerne de sidste 10 min., af kampen, have sat tingene på plads, og for alvor have "strammet snoren" (som en enkelt(e) tilskuer til denne rodede og mystiske kamp, havde en forventning om). I stedet blev afslutningen på kampen en alt for spædende og nervepirrende fase, og med 1. min igen erobrede veteranerne bolden, ved stillingen 12-12. Desværre var der dømt "gummiarm" til sidst, hvor Østerbroholdet mistede bolden. Heldigvis formåede IF44/Stefan ikke at udnytte chancen og score i kampens sidste angreb. Det hele løb ud i sandet og endte med til et frikast, til IF44/Stefan, som ramte paraderne i forsvaret. Det havde også været en skandale hvis Nørrebroholdet, havde fået begge point i allersidste sekund.

For anden kamp i træk måtte Team København "dele i porten" med modstanderholdet. Og det er ikke tilfredsstillende, set fordelingen af spil og chancer over hele kampen. Men som der blev talt om i omklædningen: "Hvis ikke vi kan score på vores chancer (ca. 10-13 stk.), kan vi heller ikke forvente at vinde kampen. Også selvom dommeren nok ikke var den mest "skarpe" i dag :)

Kampen set udefra, var en temmelig rodet affære, og ikke sæsonens mest velspillede af slagsen. Det var også bittert at se IF44/Stefan sikre sig det første point denne sæson. Det burde uden tvivl have været Team København, der skulle have haft 2 sikre point med hjem til Østerbro. Sådan skulle det desværre ikke gå. Omvendt har Team København nu efter 4 kampe, fået ligeså mange point (6 stk.) på kontoen, som holdet formåede at "skrabe" sammen sidste sæson. OG STADIG UBESEJRET!!!!! Det er da helt forrygende. Og mon ikke der ligger flere points og venter ude i "horisonten"???? Det er da hvert fald helt sikkert at kampe, som den i dag, fremover bør udmønte sig i en sejr til holdet fra Østerbro.