En sand gyser i Ryparkhallen ml. rækkens nr. 2 og nr. 3

I dag gjaldt det søndagens top opgør i Ryparkhallen mod rækkens nr. 3, IF44/Stefan.

Jesper L. var vendt tilbage efter ferie, mens Kenneth og Claus A. havde meldt afbud til kampen.

Så dagens 12 udvalgte var: Claus Ø, Jan Rud, Børge, Richard, Kim, Erik L., Jesper J., Erik J, Robert, Michael W,, Jan René og Jesper L.

Team København fik en forrygende start på kampen, og med gode kontraangreb fra Erik L. side, stod det, tidligt i kampen, 5-1 til østerbroholdet. Men herefter gik alt simpelthen galt. Det kan være at Team København tog lidt for let på opgaven mod IF44/Stefan. For Nørrebroholdet kom pludselig op og pustede østerbroholdet i nakken, og med nød og næppe kunne Team København gå til pause ved stillingen 6-6.

Starten på 2. halvleg blev ikke særlig god, og nørrebroholdet var pludselig oppe og føre 9-6. Det skal dog nævnes at IF44/Stefan levede, som så mange andre gange, på storskytten Morten From, der dog blev neutraliseret fra midten af 1. halvleg. Alligevel formåede han at score 10-11 af Nørrebroholdet mål i kampen. Men herefter vågnede Team København endelig op, og med gode kontraangreb, og med storspil af bl.a. Erik J. og Kim, i 2. halvleg, kom østerbroholdet op på 11-8. Og herefter var der ikke tvivl om udfaldet af kampen. Dog var dommerens præstation MEGET svingende de sidste 8-10 min. Team København fik en del  mystiske kendelser mod sig, i form af tvivlsomme 2 min. udvisninger, og (ifølge dommeren) passivt spil, hvilket gjorde at IF44/Stefan (unødvendigt) kom tilbage i kampen. Men ikke mere end at kampen endte 15-14 i Team København favør.

Denne kamp er dog en, som bør gå i glemmebogen. For spillet var i størstedelen af kampen ikke noget at råbe hurra for. Dog var lyspunktet, i 2. halvleg, Kim og Erik J. som gik ind og tog det fornødne ansvar og scorede de vigtige mål, i den svære fase af kampen. Så som der blev snakket om i omklædningen, var det de 2 point det gjaldt, mens spillet var en anelse under vanlig standard.

Der er nu lagt op til en længere pause, inden Team København skal i kamp igen. Dog skal holdet først have overstået den årlige julefrokost, som løber af stablen d. 12/2-05. Der er derudover arrangeret en træningskamp mod HGI, den 16/2-05 kl. 18:30 i svanemøllehallen. Og endelig skal østerbroholdet så i kamp igen mandag d. 21. februar kl. 21:15 mod Ajax i Bavnehøjhallen. En længere pause ligger altså forude. Men det burde ikke være et problem for rækkens nr. 2 Team København.

Kampen i tal

Old Boys Veteran - IF44/Stefan: 15-14 (6-6)

Målscorere: Erik Jensen 5, Erik Larsen 4, Kim Dyring 4 (heraf 2 på straffe), Børge Hansen 1, Michael Westergren 1