Opvisning på Travbanen mod et tamt Tårnbyhold

Så kom vi atter i kamp, og allerede fra starten af var der en fin stemning i omklædningsrummet. Vi jokede med hinanden og ”fornærmelserne” føg gennem luften, så optakten var god.

Kampen startede også forrygende. Vi lagde skarpt ud og efter ganske kort tid førte vi 7-2. Forsvaret stod godt og Jan Rud, som startede på målet i 1.halvleg, stod som en drøm med mange gode redninger og superudkast til den evigt hurtigt løbende Erik L.

Lennert startede med sociale udskiftninger, og det medførte i sagens natur en forventet ændring i stilen, så de andre fik lov at score et par mål. Men første halvleg endte 11-5 i vores favør, så det så lovende ud og alle ydede hvad de kunne.

2.halvleg startede meget godt og vi fortsatte den gode stil. Men så tog pokker ved alle på banen – og udenfor! ALT skulle pludselig kommenteres, og selv Erik J. opnåede underligt nok at få 2 minutter for at bruge mund (Det kan han dog heldigvis betale sig fra den 12/2). Ind imellem serverede han så også nogle gode kasser – bl.a. Med hans underhåndsskud, der totalt fikserede målmanden.

Vi spillede en 10 minutters tid med hovedet under armen, og det var ligesom om, at Tårnby fik lidt mod. Så strammede vi heldigvis skruen igen, og de nåede aldrig rigtigt ind på os.

I det meste af kampen stod forsvaret rigtigt godt, og selv om de rundede os et par gange, så blev det aldrig rigtigt farligt. Lennert valgte en stor del af kampen at lade så mange som muligt spille, hvilket alle var tilfredse med..

Claus Ø fortsatte den fine målmandsstil i 2. halvleg og havde bl.a. en fantastisk redning med det yderste af fingerspidserne efter at de to gange havde sat bolden på stolpen; det var som at se den 25-årige Claus Ø i aktion – et sjældent syn (*GRIN*). Michael W. scorede faktisk flere gange ved at hoppe op og skyde første gang – det var ikke nødvendigt med en krøllebølle først; og selv Claus A. greb bolden ind imellem – han lavede blandt andet et kanon mål, da han omgivet af 2 mand fintede med hånden og pludselig stod fri og kunne score.

Alle ydede hvad de kunne i denne kamp.

Efter kampen sad vi længe i omklædningsrummet, og selv dem som plejer at bade hurtigt, blev hængende lidt længere end normalt. Såvel før, under som efter kampen var der en rigtig god stemning, og derfor må jeg konstatere, at det var en god håndbolddag for holdet.