KH/ØHK Old Boys Veteran

Veteranholdet i det hedengangne KH/ØHK - Team København Håndbold

Se placeringen på Chart.dk

Forside   |    Om KH/ØHK   |    Nyheder   |    Forum   |    KH/ØHK arkivet   |    Kontakt KH/ØHK


Nyheder

 

Lørdag d. 5/10 2019.

Julefrokost 2019.

Efteråret har for alvor fået tag i det danske vejr. Og med de skiftende årstider følger traditionerne ligeledes efter. Derfor indbyder Lemmy til den traditionsrige KH/ØHK julefrokost i Typografernes Hus, lørdag d. 11. januar 2020. I forlængelse heraf er konceptet som det plejer at være. Tilmelding sker her på KH/ØHK Veteran hjemmesiden.

OG HUSK NU....... SVAR UDBEDES SENEST: Lørdag d. 4/1-2020 (badebilletterne er udsolgt ).

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Mandag d. 6/5 2019.

Sæsonstart i H/F Øbro.

Det er atter tid til at sætte et stort kryds i kalenderen (den analoge eller digitale), lørdag d. 21. september 2019. Her åbner KH/ØHK Veteran sæsonen 2019/20, med den tilbagevendende Opstartsfest i Haveforeningen Øbro.

Tilmelding sker her på hjemmesiden, og SIDSTE RETTIDIGE SVARFRIST ER: Lørdag d. 7/9-2019.

 

Also...... Sofort wechseln und weiterspielen, die uhr läuft!

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Mandag d. 6/5 2019.

Sæsonen er gået - KH genopstået!

På denne RÅKOLDE mandag i maj, er det atter tid til en beretning fra den ansvarshavende redaktør på KH/ØHK Veteran hjemmesiden. Siden den tropiske sommer 2018 er de obligatoriske Veteran sæsonarrangementer (Opstartsfest, Julefrokost og Afslutningsfest), blevet afviklet i altid god ro og orden i henholdsvis Typografernes Hus og Haveforeningen Øbro. Traditionerne og deres betydning skal man absolut ikke kimse af. De er om noget stærkt forankret på Veteranholdet.

 

MEN........ Der var grøde i Holdfællesskabet Team København Håndbold (KH/ØHK & HK94) i efteråret 2018.

Således fusionerede håndboldklubberne KH/ØHK & HK94 under navnet Københavns Håndboldklub. Gammel vin på nye flasker vil nogen mene? Ikke desto mindre har KH (Kødh........ / øgenavnet fra en svunden H 37 & ØHK tid) fået nyt logo og klubfarve. Den ikoniske gule trøje, helt tilbage fra 1925 & 1937, har klubben skiftet ud til fordel for en bordeaux rød trøje. Se klubbens nye logo og hjemmeside på adressen: www.københavns-håndboldklub.dk

 

Hvor om alt er fortsætter Veteranholdet og redaktionen i de klassiske de blå/gule farver hvorfor form, indhold og logo(er) forbliver intakt på KH/ØHK Veteran hjemmesiden.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Tirsdag d. 13/6 2018.

Sæsonen starter i september.

Sommeren er over os i 'Costa Del København', solsorten slår sine triller i aftenstunden og Danmark spiller om få dage sin første VM kamp i Rusland. Kan vi så overhovedet forlange mere? Det skulle da lige være den traditionsrige markering af KH/ØHK Veterans sæsonstart i Haveforeningen Øbro.

 

Således starter 'sæsonen 2018/19' med et brag af en opstartsfest, lørdag d. 15. september 2018 kl. 13.00 i H/F Øbro's foreningshus. Tilmeld dig arrangementet allerede nu og kom på tilmeldingslisten før dine holdkammerater.

 

Svar Udbedes SENEST, søndag den 19 august 2018. Som vanligt skal minimum 10 Veteraner melde deres ankomst inden SU fristen. Hvis ikke så har værten carte blanche til at aflyse det festlige arrangement!

 

Tilmeld dig opstartsfesten her.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Onsdag d. 30/5 2018.

Fotoarkivet opdateret.

På denne solrige og tropiske forårsdag (temperaturen viser 29 grader i skrivende stund), er KH/ØHK Veteran fotoarkivet blevet opdateret. Uffe og Jean har været på pletten ved Afslutningsfesten i H/F Øbro, lørdag d. 12. maj 2018. I samme ombæring er Uffes billeder fra julefrokosten, i januar måned 2018 i Typografernes Hus, blevet lagt ud på fotoarkivet.

 

KH/ØHK Old Boys Veteran, afslutningsfest sæsonen 2017/18.

 

 

Som tidligere nævnt er SAMTLIGE billeder på Fotoarkivet, http://oldboysarkivet.h37.dk, kun tilgængelig for Veteranholdet. Ingen udefrakommende besøgende har adgang til arkivet. For at se billederne skal du være oprettet som bruger på Fotoarkivet. Klik på billedet til venstre, og kom videre til de herlige skilderier af KH/ØHK Veteran.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Torsdag d. 22/3 2018.

Afslutningsfest 2017/18.

Alle mand bedes komme af huse og fatte pen og kalender (ja endog pegefingeren og et elektronisk apparat).

 

KH/ØHK Veteran indbydes til festligt gilde, indeholdende proteinrig mad og drikke, men ikke mindst et altoverskyggende socialt samvær i kolonihaven. 'Festsalen' i de skønne grønne omgivelser i Haveforeningen Øbro, har værten atter engang reserveret.

 

Afslutningsfesten 2017/18 finder sted: Lørdag den 12. maj 2018 kl. 13:00 i H/F Øbro.

 

Svar Udbedes SENEST, Søndag den 15 april 2018. Hvis mindre end 10 personer melder sin ankomst ved SU, har værten hermed carte blanche til at udøve trusler!!! Såsom at aflyse det festlige arrangement!!!

 

Tilmeld dig Afslutningsfesten her.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Tirsdag d. 17/10 2017.

Old Boys julefrokost 2017.

Vi er gået den mørke tid i møde, og snart lokker detailbutikkerne med alskens juleknas, godter og et overflødighedshorn af udpræget juleri. Heldigvis indebærer den tilstundende højtid også rum for gode traditioner med mange år på bagen.

 

Heriblandt KH/ØHK Old Boys Veteran julefrokost. Traditionerne og deres betydning skal man ikke kimse af. Således har Lemmy og Jesper ikke overladt noget som helst til tilfældighederne, når de atter engang indbyder til julestue i Typografernes Hus på Tagensvej 200, tæt ved den imponerende Grundtvigs Kirke på Bispebjerg.

 

Julefrokosten finder sted, Lørdag d. 13. januar 2018 kl. 13:00 på Tagensvej 200, 2400 København NV.

Tilmeld dig Julefrokosten her - gerne før dine holdkammerater og skriv dig samtidig på en arbejdsopgave.

 

OBS.!! SVAR UDBEDES SENEST LØRDAG D. 6. JANUAR 2018

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Søndag d. 25/6 2017.

Sæsonen 2016/17 og opstartsfest.

Der er knap er der gået 24 timer, fra afslutningsfesten af sæsonen 2016/17, til den nye sæson starter i H/F Øbro. Jesper har allerede reserveret foreningshuset, til den forestående opstartsfest, lørdag d. 23. september 2017 kl. 13:00.

 

Sæt allerede nu et stort kryds - X - i kalenderen denne lørdag, så lokalerne kan fyldes til randen af de gamle KH/ØHK Veteraner. I skrivende stund er du så privilegeret, at du allerede nu kan tilmelde dig festlighederne på matriklen i Haveforeningen Øbro. Klik her og meld dig under fanerne til det traditionsrige arrangement i KH/ØHK regi. OBS.! Svar udbedes, senest søndag d. 3. september.

 

Afslutningsvis er der blot tilbage at ønske alle besøgende en forrygende god sommer.

 

På gensyn til sæsonen 2017/18.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Fredag d. 21/4 2017.

Kort status fra seniorafdelingen.

Nedenstående er 'sakset' fra klubbens Facebookside, omhandlende en kommende fusion med HK 94:

 

"Sæsonen er slut!

Efter en lang sæson kan vi konstatere status quo over hele linjen - alle hold bliver i samme række. Dog er der flere hold der har vist lovende takter, så det bliver spændende, hvad den nye sæson bringer! Kender du i den forbindelse nogen, der har en træner gemt i maven? Tøv ikke med at skrive, vi mangler stadig til vores HS1 og DS2!

 

Nu står den snart på generalforsamling og en spændende fusion med ungdomsafdelingen som i mange år har kørt separat. Derudover har vi et par hold tilmeldt sommerturnering, ligesom der helt sikkert også er nogle bødekassefester der skal afholdes!

 

Håndboldfitness kører videre efter planen, og det regner vi med det gør helt indtil sommerferien.

 

Vi drosler ned på siden her i sommerpausen, men der vil sikkert komme en opdatering her og der, indtil vi vender stærkt tilbage til august og den nye sæson.

 

Ses vi? Det tror vi nok vi gør!

 

Skrevet af: Team København Håndbold

 

 

 

Mandag d. 10/4 2017.

'Afslutningsfest sæsonen 2016/17'.

Foråret er over os, og det er atter tid til et traditionsrigt og hyggeligt arrangement i KH/ØHK Old Boys Veteran regi.

 

Jesper slår dørene op til dette års 'afslutningsfest' i H/F Øbro. Her med klassiske grillmenu, vin og svalende humle fra fad. De øvrige indslag og ritualer ligger på rygraden og er et overflødighedshorn 'in erste klasse'!

 

'Afslutningsfest sæsonen 2016/17' finder sted, lørdag d. 24. juni 2017 kl. 13:00.

Tilmeld dig Afslutningsfesten her.

 

SVAR UDBEDES SENEST mandag d. 1/5 2017.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Lørdag d. 19/11 2016.

Julefrokosten 2016.

Vi er gået den mørke tid i møde, og i skrivende stund er der en lille måneds tid til den (tilbagevendende) tilstundende højtid - JULEN! Vanen tro er der lagt op til et julearrangement for alle Veteranholdets medlemmer.

 

Lemmy stiller atter engang de velegnede lokaler, i Typografernes Hus, til rådighed. Således er intet overladt til tilfældighederne i denne søde juletid!

 

Men en vaskeægte håndboldquiz vil muligvis finde sted denne dag. Så medbring gerne din uudtømmelige viden om håndboldspillets mange facetter til frokosten.

 

Julefrokosten finder sted, lørdag d. 21. januar 2017 kl. 13:00.

Tilmeld dig julefrokosten her

 

SVAR UDBEDES SENEST lørdag d. 14/1 2017.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Onsdag d. 24/2 2016.

KH/ØHK Kalenderen.

Seneste tiltag på hjemmesiden er KH/ØHK KALENDEREN. Her ligger samtlige datoer for KH/ØHK Veterans sociale arrangementer - for år 2016.

 

Fremadrettet vil datoer, målrettet holdets aktiviteter, blive offentliggjort på 'Kalenderen', så snart disse foreligger. Således er der 'hånd i hanke' med Veteranholdets aktiviteter, hvor man altid vil kunne holde sig ajour.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Onsdag d. 24/2 2016.

KH/ØHK afslutningsfest.

'Traditionerne og deres betydning' er en aldrig forsvindende talemåde.

 

Således fortsætter traditionerne ufortrødent på KH/ØHK Veteran, og vanen tro slår man dørene op til afslutningsfesten, for sæsonen 2015/16, i Haveforeningen Øbro. Festlighederne finder sted, lørdag d. 11. juni 2016 kl. 13.00.

Svar udbedes senest søndag d. 1. maj 2016.

 

Tilmeld dig afslutningsfesten her.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Torsdag d. 21/1 2016.

Bowlingarrangement.

Jack har skrevet følgende på 'Forum':

 

Til julefrokosten foreslog Rico, at vi kunne udvide sortimentet af sammenkomster. Efter lidt snak, blev vi enige om, at sende en prøveballon afsted. Vi lægger ud med en gang bowling. Dato: 11 marts kl 19:00 ( spilletid). Kom 15 min. før.


Selskaber der ønsker, at spise og bowle har fortrinsret til at booke baner, derfor kan vi først reservere 5-7 dage før vi ønsker at spille. Afhængig af ledig kapacitet, vil det foregå enten i DGI-byen, eller Big Bowl i Valby.


Prisen er 350 kr/time/bane. Leje af sko: 15kr/time.
Foreslår vi spiller to timer, så det kan mærkes i ballerne dagen efter.
 

Vi kan evt. rykke det hele til 10 marts, hvilken gør lejen billigere, nemlig 200 kr/ time.
 

Er der mindst 4 tilmeldte, gennemføres arrangementet.

 

Tilmeld dig bowlingarrangementet her

 

Skrevet af: Jack Henriksen

 

 

 

Tirsdag d. 1/12 2015.

KH/ØHK Veteran julefrokost i Typografernes Hus.

Jesper & Lemmy har endnu engang fundet lokaler til KH/ØHK Veteranernes julefrokost. Lokaliteterne er atter engang: Typografernes hus, Tagensvej 200, kld., 2400 København NV (henne om hjørnet, nede i kælderen).

 

Festlighederne finder sted, lørdag d. 16. januar 2016 kl. 13:00, og S.U. SENEST lørdag d. 9. januar 2016.

 

Tilmeld dig arrangementet her

 

Afslutningsvis en lille strofe fra Dan Turéll, som ikke umiddelbart bifalder den tilstundende højtid:

"Julehæfte-jul! Julekalender-jul! Daells Varehus katalog-jul! Kontojul! Gavejul! Gabejul! Gabestoksjul! Overtræksjul!

Gummicheckjul! White Christmas-jul! Jingle Bells-jul! Silent Night-jul! Disney jul! Ho-Ho-Ho jul!"

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Lørdag d. 28/11 2015.

KH/ØHK arkivet.

Seneste tiltag på Veteran hjemmesiden skal findes under 'KH/ØHK arkivet'. Arkivalierne er nu blevet kategoriseret, hvilket gør Veteranernes håndboldarkiv lettere tilgængeligt, end nogensinde før!

 

Således er alle sektioner endnu ikke oppe i fulde omdrejninger. Men med tiden skulle 'hullerne' her gerne blive fyldt ud. I denne forbindelse er alle besyv, konstruktiv kritik med videre kærkomment. På den baggrund er der basis for at få det fuldendte KH/ØHK arkiv til alles interesse og glæde ved at benytte hjemmesiden. Ligger folk inde med materialer, som kan være af brugbar karakter til netop arkivet, er disse naturligvis meget velkomne. Adressen er som altid: oldboys@h37.dk

 

Afslutningsvis skal det bemærkes, at Veteran hjemmesiden har gennemgået et par justeringer i form og udseende.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Tirsdag d. 5/5 2015.

Efterårsfest i H/F Øbro.

Jesper har atter reserveret foreningshuset til den årlige efterårs('opstarts') fest i Øbro.

Lørdag d. 12. september 2015 finder det traditionsrige Old Boys Veteran arrangement sted, i de vante lokaler og omgivelser i haven.

 

Tilmeld dig arrangementet her.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Søndag d. 25/1 2015.

Billeder fra julefrokosten.

Allerede nu ligger billederne fra gårsdagens julefrokost på hjemmesiden. Uffe har været på pletten, som en af holdets faste fotografer, og har sendt 'skilderierne' i trykken til webredaktionen. Du finder de nye billeder på http://oldboysarkivet.h37.dk. Du kan allerede nu logge ind på Fotoarkivet, vha. din e-mail og adgangskode, og se højdepunkterne fra julefrokosten i går.

 

Alles klar und gutes vergnügen!

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Lørdag d. 24/1 2015.

Godt Nytår!

'Redaktionen' ønsker alle mand på Veteranholdet, samt øvrige besøgende, et rigtig godt nytår.

I skrivende stund afholdes Veteranholdets årlige julefrokost i Typografernes klublokale.

 

Et nyt år er indtruffet, og med dette følger et tiltrængt løft (læs: nyt design) af Veteranholdets hjemmeside. I løbet af foråret vil KH/ØHK arkivet blive opdateret, kategoriseret (A-Z) og i langt højere grad blive overskueliggjort for de besøgende.

 

Afslutningsvis er der blot tilbage at ønske jer en rigtig god julefrokost, denne sneklædte lørdag i januar.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Mandag d. 24/11 2014.

Veteran Julefrokost i Typografernes hus.

"Det skete i de dage i november engang, at de første kataloger satte hyggen i gang". Sådan synger MC Einar julen ind år efter år.

 

Men på Veteranholdet sætter Lemmy og Jesper også hyggen i gang.

Således arrangerer de dette års julefrokost i Typografernes klublokale på Tagensvej i København NV. Arrangementet finder sted, lørdag d. 25/1 2015.

 

Allerede nu bedes alle Veteraner 'komme af huse', finde tastaturet frem og give besked om, hvorvidt man deltager eller ej i julefrokosten til januar.

 

Svar udbedes, senest lørdag d. 20/12 2014.

 

Tilmeld dig julefrokosten her - HO HO HOOOOO JUL!

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Tirsdag d. 1/4 2014.

Påskefrokosten aflyst.

Overskriften på dette nyhedsindlæg kunne ligne en klassisk aprilsnar. Dette er ikke tilfældet!!

 

På baggrund af manglende tilmeldinger, til KH/ØHK Veteran påskefrokosten, har Jesper taget konsekvensen og aflyst arrangementet! Uheldigvis er lørdag d. 26. april samme dag, som Jan P's fejrer sin 60 års fødselsdag, hvilket har afstedkommet flere afbud.

 

Jesper vil senere på året forsøge at søsætte et nyt arrangement, hvor der forhåbentlig vil være nok tilmeldinger fra folkene på KH/ØHK Veteran. Følg løbende med på siden i forhold til et nyt datoudspil fra Jesper.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Tirsdag d. 4/3 2014.

Påskefrokost.

Foråret er over os, og det er atter tid til et arrangement i Haveforeningens Øbros fælleshus. Jesper inviterer til Påskefrokost, lørdag d. 26. april 2014 kl. 13:00 i foreningshuset på Bøllemosegårdsvej.

Tilmeld dig arrangementet her.

 

Ved mindre end 12 deltagere, vil arrangementet blive aflyst. Svar udbedes, senest d. 21/3 2014!

 

Så kom til tastaturet og tilmeld dig den årlige forårs ('afslutnings') fest i Øbro.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Lørdag d. 8/12 2013.

Julefrokost på Veteranholdet.

Veteranholdets opstartsfest, tilbage i september måned, blev ekstraordinært aflyst på grund af for få tilmeldinger & tilbagemeldinger!

 

Jean har for nylig skrevet på forum vedrørende den årlige julefrokost - Engang i januar / februar måned, i år 2014. De seneste par år har festen fundet sted på Hubertus Vinstue på Jagtvej 199, her med Karsten som primus motor. Sidste gang deltog hele 19 folk fra Veteranholdet!

 

Giv din mening og stemme til kende på Forum omkring den årlige julefrokost. I første omgang med forslag til dato og sted (Hubertus Vinstue eller Ø's lokale i Århusgade?) så arrangementet kan stables på benene.

 

Så er det bare med at komme til tastaturet, og sende sit besyv ud på Veteranernes Forum.

 

Skrevet af: Webansvarlig

 

 

 

Søndag d. 30/6 2013.

Billeder fra Afslutningsfesten, og kommende arrangement.

Veteranholdets officielle 'hoffotografer', Uffe & Jean, var atter på pletten tilbage i maj måned, da Veteranholdet afviklede den traditionsrige Afslutningsfest. Denne gang med 2 'nye ansigter' i skikkelse af Peter Carlsen & Jack Olsson. Billederne fra festen i H/F Øbro er nu tilgængelige på fotoarkivet - http://oldboysarkivet.h37.dk.

 

I denne forbindelse har H37.dk's webudbyder, One.com, fremkommet med et nyt design som umiddelbart virker  lettere at navigere rundt i.

 

Sommeren er over os, og lige om hjørnet venter en ny håndboldsæson for holdfællesskabet HA 37. Traditionen tro afholdes der Opstartsfest, i KH/ØHK Old Boys Veteran regi, i H/F Øbros foreningshus.

 

Arrangementet finder sted, lørdag d. 28. september 2013. Svar udbedes senest, lørdag d. 21/9 2013.

Klik her, og tilmeld dig allerede nu festlighederne i H/F Øbro.

 

Afslutningsvis skal der, fra den ansvarshavende webredaktør, lyde et ønske om en rigtig god sommer til alle aktive som passive medlemmer på Veteranholdet, samt øvrige besøgende.

 

Skrevet af: Webansvarlig

© KH/ØHK OLD BOYS VETERAN | 2003-2020